A Barbara termékcsaládot kifejezetten lisztérzékenyeknek számára fejlesztették. Összetevők: kukoricakeményítő, tojás, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyapehely, szójaliszt,...
Spagetti ,ami gluténmentes, tojásmentes, rizsmentes, kukoricamentes. Sőt ráadásul élelmi rostban gazdag fehérjeforrás! A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás,...
A Felicia Bio tésztacsalád az Olasz Molino Andriani család specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló minőségű alapanyagaikat nagy...
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Glutén és tojásmentes zöldborsó száraztészta cikóriainulinnal, élelmirost és fehérje forrás, nagyon jó főzési tulajdonságokkal, nem fő szét, másnap is felhasználható....