Csodálatosan krémes puding, mely készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: először keverjük el a pudingport 6 evőkanál hideg tejjel és 2 evőkanál...
A valódi bourbon vaníliával ízesített krémes puding készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: keverjük el a pudingport 6 ek. hideg tejjel és 2 ek....
Mindenféle ízfokozótól, adalékanyagtól és tartósítószertől mentes. Allergén: zellert tartalmaz! Elkészítés: 1 kocka ½ l vízben felforralva. Összetevők: keményítetlen...
Lágyan olvadozó krém frissen pörkölt, aromás földimogyoróval és puha karamellával. Jellemzők laktózmentes Nem tejmentes Nem gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes...
Tisztán növényi kötőanyag. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szentjánoskenyérfa gyümölcsének magjából készül. A hidegen készített ételeket hagyjuk duzzadni, a...
A cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás nélkül készítik. Kellemes,...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és...