Az eszköz egy csíráztató üvegből és egy szűrőfedélből áll. Anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén fedél, ami kadmium-, formaldehid- és biszfenolmentes A bioSnacky...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 6-8 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Az ideális gabona vegetáriánusoknak. Ajánljuk főzelékekhez, köretként, kása és felfújt is készülhet belőle. Ellenőrizte: DE-öKO-006....
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Ezt az aromás specialitást ajánljuk tölteléknek, salátához és különleges köret készítésére. Elkészítés: 250 g vörös quinoát 500 ml...
100% kókuszvaj* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A kókuszdió gyümölcshúsából finoman őrölve. Rendkívül sokoldalúan használható fel: curry, ázsiai ételek...
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi...
Az apró, fekete beluga lencse a vegetáriánusok kaviárja. Főzés előtt nem kell beáztatni! Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz és köretként. Nyomokban glutént tartalmazhat....
A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek...
Eredeti svájci csokoládé. Kókuszos töltelék: 50%, kakaótartalom: min. 36% Összetétel: nádcukor*, kakaóvaj*, teljes tejpor* (19%), kókuszreszelék* (9%), kakaómassza*, emulgátor:...