A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék...
Vaj, mogyoróvaj, lekvár, krémsajt, pástétom. . . . -nem számít, milyen ízesítésű, a kenhető kenyér a világ legnépszerűbbje. De hogyan lehet a legnépszerűbbet továbbfejleszteni ?...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
Lays Mix Dipsaus Paté Royal mártogatós szósz alap. töltőtömeg: 6g krémes pástétom ízű adj hozzá 2,5 evőkanál majonézt és 1 evőkanál vízet keverd össze az alappal és kész is...
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni. A következő diétákban...
Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz...
Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz...
Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz...
A Gran Cucina főzőkrém konyhakész, ezáltal lehetővé teszi a gyors, gazdaságos és különösebb tapasztalatot nem igénylő felhasználást. Felhasználhatósága rendkívül sokoldalú:...
A magyaros jellegű Vegabond vegán krém kenyérfeltétként, szendvicsként elkészítve, ropogós zöldségekkel mártogatósként és szószok ízesítéséhez is remek választás. Kizárólag...