Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártás hosszúkás paradicsomból származik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az...
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány...
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30...
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült...
Homoktövis lekvár Összetevők: Homoktövis, méz, nádcukor, alma, pektin, citromsav. Egészen a III. évezred kezdetéig kevés falusi gyermek nőtt fel úgy, hogy ne lett volna része szabad...
Japán stílusú zsemlemorzsa - könnyű és ropogós, így tökéletes a rántani való ételekhez. Az Extrudo bio Panko zsemlemorzsa a japán konyha ihlette zsemlemorzsa, gluténmentes...
A ropogósra sült ostya teljes kiőrlésű ősbúzalisztből készül, ami természetesen alacsony gluténtartalommal rendelkezik, és könnyen emészthető. Ez kiegészül a kókuszvaj és a...
Összetevők: Kakaómassza, nyers nádcukor *, kakaóvaj *, bourbon vanília * * ellenőrzött bio gazdaságokból származó Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen bio Igen
Bio búzafinomlisztből és teljes kiőrlésű búzalisztből készül, amely készítése során a búzaszem összes alkotóelemét felhasználják, a héját és a csírát is beleértve. Az...
Tejmentes kényeztetést nyújtanak a 100% bio, hegyi forrásvízzel készült rizsdesszertek, melyek nádcukor hozzáadásával készültek, és nem tartalmaznak koleszterint. Kiváló választás...
Bio Berta bio savanyúság - Vörös érmékÖsszetevők: cékla, vöröshagyma, víz. ecet, nádcukor, só és kísérő zöldségek. A gömbvillámok ( vöröshagyma és cékla) minden energiája...