TermékleírásJellemzők Olaj nélkül pirított, Magyar márka, 100% magyar tulajdonú családi vállalkozás Márka információk Újdonságok! Crasssh! Magvak fűszeres tésztabundában...
A Mogyi kesudió sokoldalú felhasználhatóságán túl értékes beltartalmi jellemzőkkel rendelkezik, mindemellett önmagában vagy egyéb olajos magvakkal kombinálva páratlan ropogtatnivaló.
A Mogyi kesudió sokoldalú felhasználhatóságán túl értékes beltartalmi jellemzőkkel rendelkezik, mindemellett önmagában vagy egyéb olajos magvakkal kombinálva páratlan ropogtatnivaló.
Mandula, 70 g, MOGYI, sós A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi akár a vegetáriánus,...
Szotyizz magyar sikertermékkel! A Mogyi pörkölt, sózott napraforgómag fehérjében gazdag, héj nélküli és ízletes snack. Több mint 25 országban imádják ropogtatni!
PÁSZKA, avagy a kovászolatlan kenyér az emberiség legősibb és legegészségesebb kenyere, mely ma is az eredeti hagyományoknak megfelelően, kizárólag liszt és víz felhasználásával...
PÁSZKA, avagy a kovászolatlan kenyér az emberiség legősibb és legegészségesebb kenyere, mely ma is az eredeti hagyományoknak megfelelően, kizárólag liszt és víz felhasználásával...