A kukoricaliszt természeténél fogva gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Tartalmaz B1, B2, B3, C, E, K-vitaminokat, vasat, rezet, cinket, mangánt, káliumot,...
Eritrit alapú édesítőszer, mely stevia hozzáadásával készül, így négyszeres az édesítőhatása az eritrithez képest. A stevia vagy sztívia egy természetes édesítőszer, nem...
A tésztát tegye forrásban lévő, sós vízbe. Hogy elkerülje az összetapadást néhányszor keverje meg, majd ízlés szerint,újraforrástól számított, 6-10 percig főzze. Összetevők:...
A tésztát tegye forrásban lévő, sós vízbe. Hogy elkerülje az összetapadást néhányszor keverje meg, majd ízlés szerint,újraforrástól számított, 6-10 percig főzze. Összetevők:...
A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) a környezetünk pH szabályozásával segíti mindennapjainkat. Lúgos, és a savas környezetet semlegesíti, de lassítja a pH változásokat...