260 gramm SUKRIN Szilvalekvár 80 % gyümölcstartalommal Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag SUKRIN-nal édesítve. Csak a legjobb a természetből...
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
Ízletesen egyenesen a befőző üvegből: ha a házilag főzött lekvárok, sajátkezűleg elkészített kolbászok vagy különleges húsételek konzerválásáról van szó, egyértelműen a...
Ízletesen egyenesen a befőző üvegből: ha a házilag főzött lekvárok, sajátkezűleg elkészített kolbászok vagy különleges húsételek konzerválásáról van szó, egyértelműen a...
Szereted a fánkokat de macerás az elkészítése? Megtöltenéd de nem tudod hogy lenne a legegyszerűbb?
Ez a Zenker fánkkészítő szett neked tökéletes társad lesz a konyhában.
A...
A természetes cukortartalmú, jó minőségű borok ha nem is közvetlen módon, de származékosan tartalmaznak szőlőt megfelelő mennyiségben ahhoz, hogy alkalmas legyen lekvár...
CELOFÁN ÍVES 40 X 40 CM 4 ÍV/CSOMAG Befőzési celofán 4 ív 40×40 cm Ideális befőzéshez és csomagoláshoz. Cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag. A...
Praktikus – a magozó különösen hasznos lesz, ha cseresznyét szeretne sütéshez, főzéshez vagy befőzéshez használni, mert a magok kézi eltávolítása időigényes és körülményes...
A cukor helyett eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a...
A Valentine’s Mogyoróvaj Gourmet 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
Ízletesen egyenesen a befőző üvegből: ha a házilag főzött lekvárok, sajátkezűleg elkészített kolbászok vagy különleges húsételek konzerválásáról van szó, egyértelműen a...
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...