Kellemesen lágy ízű méz, kiváló fertőtlenítő. Jó házi szere a meghűléses betegségeknek, a felső légutak hurutos elváltozásainak. Az egészséges táplálkozás jegyében...
A virágport fogyasztás előtt oldja fel tetszés szerinti folyadékban, vagy jól rágja össze! * A termékre érzékeny egyéneknél allergiás reakciór válthat ki. * A virágpor nedvszívó...
Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel...
KALDENEKER LEVENDULÁS EPERDZSEM STEVIÁVAL: Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is ajánlott, illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula parfümillata szinte...
A bogyókat leggyakrabban nyersen, cukorral és tejszínnel fogyasztják, de az áfonyaleves is nagyon finom. Hogy szezonon kívül is élvezhesse a bogyós gyümölcsök ízét, egész évben...
Diétázoknak: Ha valami igazán friss, nyárias ízzel szeretnéd feldobni a grillezed ételeidet vagy akár desszertjeidet. A nyár illata és zamata üvegbe zárva. Ajánljuk grillezett...
A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós...
A vörösbor és a szilva viszonya olyan, mint amikor a kedvenc régi, egyszerű ruhánkhoz felveszünk egy új, hozzá nagyon jól passzoló kiegészítőt: egyből megújul, és teljesebbé...