A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós...
KALDENEKER LEVENDULÁS EPERDZSEM STEVIÁVAL: Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is ajánlott, illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula parfümillata szinte...
Diétázoknak: Ha valami igazán friss, nyárias ízzel szeretnéd feldobni a grillezed ételeidet vagy akár desszertjeidet. A nyár illata és zamata üvegbe zárva. Ajánljuk grillezett...
A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós...
A vörösbor és a szilva viszonya olyan, mint amikor a kedvenc régi, egyszerű ruhánkhoz felveszünk egy új, hozzá nagyon jól passzoló kiegészítőt: egyből megújul, és teljesebbé...
KALDENEKER REBARBARÁS MEGGYDZSEM STEVIÁVAL: Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal...
Diabetikus szilvalekvár hozzáadott cukor nélkül, növényi alapú, asztali édesítővel készült. 100 g termék 79 g gyümölcs felhasználásával készült. Nyomokban csonthéjat...