A Nature Cookta Nyírfacukor 500g használatakor az egyes édesítőszereknél tapasztalt mellékíz nem jelentkezik. Különlegessége, hogy fogyasztásával nem alakul ki fogszuvasodás, mert a...
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez, ha a növényi...
Kékfrankos szőlőből készült lekvárkülönlegességNettó tömeg: 200 grammA termék vegán, glutén-, illetve adalékanyag- és tartósítószermentes.Csakúgy, mint a Furmint lekvárunkat...
A Natures Aid terméke a Natures Aid Tőzegáfonya 200 mg 30 tabletta napi adagjának hatóanyagtartalma 5000 mg szárított tőzegáfonyának felel meg. A vegetáriánusok és vegánok által is...
Próbálja ki a házi dzsemek, lekvárok készítéséhez a kiváló minőségű Nature Cookta Citromsav 500g konyhai alapanyagot! A fehér színű, kristályos por nagyszerűen oldódik...
A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav 250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök...
Csomagban jobban megéri! Tartalma 3db GymBeam 100% földimogyoróvaj SIMA 900g. A kizárólag pörkölt földimogyoróból készült földimogyoróvaj egészséges zsírokat és fehérjét is...
A földimogyoróvaj egy finom természetes vaj, amely csak pörkölt földimogyorót tartalmaz. Finom ízének és krémes állagának köszönhetően péksüteményre kenve, kásákhoz adva vagy...
A földimogyoróvaj egy finom természetes vaj, amely csak pörkölt földimogyorót tartalmaz. Finom ízének és krémes állagának köszönhetően péksüteményre kenve, kásákhoz adva vagy...
A földimogyoróvaj egy finom természetes vaj, amely csak pörkölt földimogyorót tartalmaz. Finom ízének és krémes állagának köszönhetően péksüteményre kenve, kásákhoz adva vagy...
A kukoricakása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. BIO KUKORICAKÁSA 110G Termék összetétele: kukoricadara*. A bio kukoricakása felhasználható...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul a szervezet pH egyensúlyához, mivel lúgosító hatású. A köles lassan felszívódó tápanyagokat tartalmaz, ezért hosszú időn keresztül...
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),...
Az Eredeti szatmári szilvalekvár cukor és tartósítószer hozzáadása nélkül készített lekvárkülönlegesség. Ajánlott süteményekbe, derelyébe, gombócba, de kenyérre kenve is...