A búzafű számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. A búzafű, amit a természet multivitaminjának is...
Igazi teakülönlegesség Japánból, bio minőségben. Gőzölt és szárított majd gondosan érlelt és pirított tea-ágak píriott levelekkel összekeverve, gazdag ízvilágú...
Igazi „superfood”: 18 értékes, kimagasló biohasznosulású aminosavval, értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel, nyomelemekkel támogatja a szervezetet. Természetes...
A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz A nyírfacukor...
A hagyományok szerint először az arabok fedezték fel a lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának (al-fal-fa) nevezték el, és mára már széles körben fogyasztják...
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító,...
NATURMIND SZÓDABIKARBÓNA Étkezési szódabikarbóna, más néven Nátriumhidrogénkarbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban, Vízben oldva, belsőleg fogyasztva...
A köles a legtáplálóbb gabonaféle, hosszú ideig a jóllakottság és a telítettség érzetét képes fenntartani lassan felszívódó tápanyagtartalma miatt. Főleg kásaként közkedvelt,...
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul a szervezet pH egyensúlyához, mivel lúgosító hatású. A köles lassan felszívódó tápanyagokat tartalmaz, ezért hosszú időn keresztül...
A köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, savtúltengésnél. Legfontosabb lúgosító gabonánk....
Az 5 Napos Fitness program elvégzésével fittebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat, csökkenhet a fáradékonyság, levertség, rossz hangulat érzete.Az 5 Napos Fitness Program tartalma...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...