Élvezze a gyönyörű időt, miközben finom ételeket és italokat fogyaszt. Kiváló minőségű és teljesen felszerelt piknikkosarunkkal most mindent élvezhet, érezheti a széna és a...
ARDES 7450R Elektromos paradicsom passzírozó és húsdaráló - A készlet erejéig rendelhető! elektromos húsdaráló és paradicsom passzírozó műanyag és krómozott burkolat paradicsom...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
A kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok, marinádok, sonkapác, kolbászok, sült húsok, likőrök,...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
Felhasználási javaslat: Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....