Az Ajmal egy olyan márka, amely a luxus, a hagyományok és a varázslatos keleti illatok esszenciáját hordozza. Parfümjei olyanok, mint egy ablak a Közel-Kelet világába - a könnyű...
Az Ajmal egy olyan márka, amely a luxus, a hagyományok és a varázslatos keleti illatok esszenciáját hordozza. Parfümjei olyanok, mint egy ablak a Közel-Kelet világába - a könnyű...
Vegabond vega fasírtpor gluténmentes falafel jellegű 200 g Vegabond falafel fasírtpor – mostantól gluténmentes változatban! Készítsd el a Közel-Kelet egyik legjellegzetesebb, kellemesen...
Vegabond falafel fasírtpor – mostantól gluténmentes változatban! Készítsd el a Közel-Kelet egyik legjellegzetesebb, kellemesen fűszeres ételét, a falafelt, aminek az alapja a...
A bulgur Törökországban és a Közel-keleten kedvelt gabonatermék. Az éretlenül leszedett búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek, majd a napon megszárítanak. Számos...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha...
A görögszénamag rendkívül sokrétű hatású gyógynövény. Hozzájárulhat az egészséges étvágyhoz, az egészséges emésztéshez és a normál vércukorszinthez. Egyes országokban...
Külsejében a fűszerköményre hasonlít, de ízében teljesen eltérő. Enyhén füstös, kesernyés aromájának köszönhetően a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott fűszere....
Előfordulási gyakorisága a Föld különböző részein eltérő: míg Európában a lakosság 5-9%-át, a mediterrán régióban, a Közel-Keleten és Indiában a megbetegedés a népesség...
Bio Búzafű por 125g Prémium minőségű búzafű por magyar termelőktől - a méregtelenítés "nagymestere". A búzafű a frissen kihajtott búza pár napos hajtása, mely nagyon magas...
Egy közel-keleti pikáns készétel, melybe belecsempésztük az indiai térség hamisítatlan kulináris jellegzetességeit, olyan autentikus hozzávalók kíséretében, mint az illatos...
Ez egy finom gabonaféle, mely egy rostban gazdag búza töret. Törökországban és a Közel-Keleten a legnépszerűbb, de fogyasztják Dél-Európában, Indiában és egyre gyakrabban hazánkban...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és...