Összetevők: fekete szezámmag A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér...
NATUR TANYA® PARAJDI SÓ (SZÉKELY SÓ) Kézzel bányászott, aprított és őrölt erdélyi só, sütéshez-főzéshez, sófürdőhöz. Erdély mintegy 20 millió éves, szennyeződésmentes...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
A bulgur Törökországban és a Közel-keleten kedvelt gabonatermék. Az éretlenül leszedett búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek, majd a napon megszárítanak. Számos...
Külsejében a fűszerköményre hasonlít, de ízében teljesen eltérő. Enyhén füstös, kesernyés aromájának köszönhetően a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott fűszere....
Előfordulási gyakorisága a Föld különböző részein eltérő: míg Európában a lakosság 5-9%-át, a mediterrán régióban, a Közel-Keleten és Indiában a megbetegedés a népesség...
Bio Búzafű por 125g Prémium minőségű búzafű por magyar termelőktől - a méregtelenítés "nagymestere". A búzafű a frissen kihajtott búza pár napos hajtása, mely nagyon magas...
A B-vitamin-család szinte valamennyi tagját tartalmazó, C-vitaminnal és magnéziummal kiegészítettB Complex nemcsak az idegrendszer működését támogatja, hanem az immunrendszer...
Ez egy finom gabonaféle, mely egy rostban gazdag búza töret. Törökországban és a Közel-Keleten a legnépszerűbb, de fogyasztják Dél-Európában, Indiában és egyre gyakrabban hazánkban...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és...
Származási hely: Törökország A bulgur Törökországban és a Közel-keleten kedvelt gabonatermék Az éretlenül leszedett búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek,...
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...