Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és...
Összetevők: vörös lencse*, napraforgóolaj* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A barna lencsét hántolják és a vörös belső részt napraforgóolajjal fényesítik. Főzési...
A Cannellini babok szinte hengeres alakúak, fehér színűek és rendkívül jól szárítíhatóak. Tökéletes levesek, pürék és húslevesek készítésére. A babok olyan kiegyensúlyozott...
Az Alce Nero bio fõtt Borlotti bab kizárólag olasz gazdaságokból származik. A Borlotti fajta gyümölcsös, mely kissé sárga színű, vöröses csíkkal. A magvak nyersen elefántcsont...
Klasszikus angol reggeli - azonnal fogyasztható. Rizzsel kombinálva főétel is lehet, vagy zöldségleveskockával hígítva leves is készülhet belőle. Összetevők: fehér bab* (55%), víz,...
A többi hüvelyeshez képest több C vitamint és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. Készülhet belőle leves, főzelék, szendvicskrém. A babhoz, lencséhez hasonlóan készíthető el.
A lencse oldékony rostokat tartalmaz, ezáltal javítja az emésztést, és segít a vastagbélrák kialakulásának megelőzésében. Egy adag lencsében szinte az egész napi szükséges folsav...
Az apró, fekete beluga lencse a vegetáriánusok kaviárja. Főzés előtt nem kell beáztatni! Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz és köretként. Nyomokban glutént tartalmazhat....