Egy megbízható, jó minőségű, kis méretű nyeles lábasra van szükséged fedővel? Ez az Alpina 16 cm-es teflon bevonatú nyeles lábas üveg fedővel tökéletes választás lesz...
Szinte mindennapos dilemma: a makacs szennyeződést jó lenne eltávolítani, de az érzékeny felületek nem engedik a dörzsi használatát. A megoldás a BONUS műanyag dörzsi!...
Az ételmelegítő ideális konyhai kiegészítő minden kulináris rajongó és szakember számára. Ideális segítőtárs családi összejöveteleken, hivatalos rendezvényeken és bulikon. Ez a...
Klausberg serpenyő tapadásmentes bevonattal. Anyaga magas minőségű alumínium ami kis súly, ezáltal könnyű használatot eredményez. Edzett üveg fedő gőzáteresztő nyílással....
Klausberg pároló edénykészlet magas minőségű rozsdamentes acélból. Négy részes szett ami tartalmazza a lábost, 2db pároló betétet és edzett üveg fedőt, gőzáteresztő nyílással...
Ebben a 24 centiméteres átmérővel rendelkező, kb. 7 literes, öntött alumíniumból készült prémium magasfalú fazékban bármely általad készített fogás ínycsiklandó lesz és...
A LUX-TOOLS üvegkaparó műanyag házzal 1 tartalék pengével, praktikus a festékmaradékok lekaparására az üvegről vagy ceránlemezről. Ezzel az üvegkaparóval eltávolíthatja a...
Rendkívül modern és magas minőségű, a Kinghoff legújabb sepernyő sorozata. A nyél a gomb megnyomásával könnyedén le-föl szerelhető az egyszerűbb tárolásért. Tapadásmentes...
Kinghoff pároló edénykészlet magas minőségű rozsdamentes acélból. Három részes szett ami tartalmazza a lábost, a pároló betétet és edzett üveg fedőt, gőzáteresztő nyílással...
Kinghoff pároló edénykészlet magas minőségű rozsdamentes acélból. Ötrészes szett ami tartalmazza a lábost, 3 db pároló betétet és edzett üveg fedőt, gőzáteresztő nyílással...
Klausberg pároló edénykészlet magas minőségű rozsdamentes acélból. Három részes szett ami tartalmazza a lábost, a pároló betétet és edzett üveg fedőt, gőzáteresztő nyílással...
Royalty Line 12 részes edénykészlet, RL-1231
Egy életre szóló társ a konyhában! Csúcsminőségű edénykészlet, rozsdamentes nemesacél külsővelA klasszikus és modern főzéstudomány...