A vöröskáposzta csíra hatása: fekélygyógyító vegyület, U vitamint tartalmaz, táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást, jót tesz a csontoknak, fogaknak,...
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító,...
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer....
Elődeink fejfájás, álmatlanság ellen, sebek borogatására használták. Magas az ásványi anyag (kálium-, kalcium-, nátrium-, magnézium-, vas- és foszfor-), illetve vitamintartalma (A,...
Beta-karotin forrás. A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz...
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort,...
A zsázsa csíra gazdag nyomelem forrás, sok benne a foszfor és a kalcium, így csonterősítő, emellett a kálium-, a vas-, és a jódtartalma is említést érdemel. Alkalmazható...
A zsázsacsíra élettani hatása: 80%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, jelentősége a szív-, és érrendszeri megbetegedéseknél van. Megelőzhető a szívinfartus rendszeres zsázsa...