A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
A ropogós tökmaggal dúsított bio, élesztőmentes rozskenyerünk egy egészséges kenyér, amely önmagában vagy feltéttel is finom. Minden szelet kielégítő állagot és diós ízt...
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is. KÖZELI LEJÁRAT: 2020. 12. 28 Eddig Te is csak...
Bio ropogós pálcika graham lisztből és himalája sóval. Tökéletes nassolnivaló két étkezés között. Rostban gazdag. Nem tartalmaz pálmaolajat. Összetevők: Bio búzaliszt, bio...
"Kiváló csíraképességű, életerős tönkölybúzafű magok. A magokat mi magunk termeljük, hogy azok tiszták, egészségesek, kórokozóktól természetes módon védettek legyenek. Így...
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is. Hallottál már a szőlőmaglisztről ? Mindenki...
Az emberiség első gabonája, a tizenkétezer éves vadon növő pázsitfű féle. A mai nemesített gabonák őse. A modern táplálkozásban eredeti, ősi génállománya teszi értékessé. A...
Szárított és porított bio csalánleveleket adnak a tésztához, ami kissé keserűvé teszi. Ezért a csalános spirelli tészta tökéletes szószokkal, illetve vegán ételek készítéséhez...
A csomag 500g búzaliszthez elegendő. Egy fél kocka friss élesztővel egyenértékű. Összetevők: 100% élesztő Elkészítés: Liszttel jól elvegyítjük (nem közvetlen a folyadékban...
Az egyetlen lisztféle, mely a válogatott gabonaszemek valamennyi alkotóját tartalmazza. Az ásványokat, nyomelemeket tartalmazó korpa, az élet továbbvitelét biztosító csíra, és az...
A búzacsíra talán a legismertebb a csírák között, volt idő, amikor szinte varázserőt tulajdonítottak neki. A holtak ugyan nem ébrednek fel tőle, de valóban remek élettani hatásokkal...
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek,...