Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így...
Összetevők: cukor, gyömbér, tartósítószer: kén-dioxid. A kandírozott gyömbér rendelkezik a gyömbér jellegzetes csípős, fűszeres-édes ízével, zamatátával. A kockákra vágott...
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban. A természetes vérveszteséggel járó folyamatok után segít a...
A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-,C és...
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C-, B- és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és...
Az egyik legismertebb aszalt gyümölcs, amely nádcukor helyett almalé segítségével van édesítve. Ízét tekintve kicsit savanykásabb mint a hagyományos boltban kapható változat....
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin...
A gyömbér egy gyógynövény. Gyógyászati célra a növény gyökerét használják, mely újjasan elágazó és 8-10 cm hosszú, 1,5-2 cm széles, belül sárgásszürke színű, aromás...