A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és...
Érdekességek a zabról: A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és...
Függőleges kialakítása miatt helytakarékos megoldás aprósütemények, ropogtatnivalók számára .A 3 emeletes kínáló felső tálja 3 részre osztott. Tehetünk bele mogyorót,...
Függőleges kialakítása miatt helytakarékos megoldás aprósütemények, ropogtatnivalók számára .A 3 emeletes kínáló felső tálja 3 részre osztott. Tehetünk bele mogyorót,...
A puffasztott rizs felhasználható önmagában, vagy ízlés szerint tejben, joghurtba, müzlibe, olajos magvakkal, aszalt gyümölcsökkel, gabonapelyhekkel keverve, továbbá süteményekhez,...
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így...