NATURA BÚZASIKÉR A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat,...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 2000 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Brazil rózsabors - Schinus terebinthifolius Raddi - (más néven: perui bors, rózsabogyó) A rózsabors az úgynevezett borsfa termése. Az érett bogyókat megszárítják és sólében...
Nyugat-Ázsiában őshonos, külsejében a köménymagra hasonlító, de ízében attól teljesen eltérő fűszernövény. Indiában az egyik legtipikusabb ízesítő, de előszeretettel...
A lestyán Délnyugat-Ázsiában honos. Az egyiptomiaktól a görögök, tőlük pedig a rómaiak tanulták meg termesztését, hasznosítását. A rómaiak közvetítésével került Pannóniába....
Az oreganot ,,vad majorannának és ,,szurokfűnek is nevezték. A több elnevezés arra utal, hogy az oregano Európa különböző régiójaiban honos. A déli országok napsütésének...
A fokhagyma (latin nevén Allium sativum L.) gyógy-, és fűszernövény, melynek gumója fogyasztható; felvágva erőteljes aromával rendelkezik. Népies neve foghagyma vagy büdös hagyma....
A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan...
Változatosan felhasználható, enyhén csípős, fekete, fehér és cayenne bors keverékéből álló készítmény. Nem marja a gyomrot, nincs kellemetlen utóíze. Hideg- meleg saláták,...
Indiából származó, kámforos és enyhén citrusos ízű fűszer, mely a világon a harmadik legdrágább ízesítő, a sáfrány és a vanília után. Európában különösen a skandináv...
A Nature Cookta Szódabikarbóna étkezési 250g az egyik legismertebb konyhai étkezési szódabikarbóna, mely az apró konyhai trükkök legfőbb hozzávalója! Nem csak a kemény tejszínhab...
A Parajdi só 1kg kézzel bányászott, vegyszermentes, aprított erdélyi só. Sóbányája nem csak a távoli egzotikus országoknak lehet. Tőlünk nem is olyan messze (szívünkhöz mindenképp...
A Étkezési szódabikarbona 500g lúgos hatású só. A szódabikarbóna segít a pH értékek szabályozásában: így amivel érintkezik, az se túl savas, se túl lúgos kémhatású nem lesz....
A Himalája só 500g finomítatlan, érintetlen, ásványokban gazdag Őssó. A 250 millió éve keletkezett kristálysó, nem csak a konyhában használható sütéshez-főzéshez, étkezéshez,...