Elkészítési javaslat 5 db normál méretű kiflihez élesztővel: mérj ki 250 g lisztkeveréket, adj hozzá 10 ml friss vagy 100%-os citromlevet, vagy almaecetet, 240 ml langyos vizet, 4 g...
Ez a paleos kenyér tojás és tojásíz nélkül, erős rost-tartalom nélkül, puha belsejével és ropogós héjával elkápráztat. Napokig puha és finom marad, nincs markáns és tolakodó...
Gluténmentes, gabonamentes, paleolit panírmorzsa, hozzáadott cukor nélkül. Nem tartalmaz tejterméket, szóját, élesztőt, adalékanyagot, illetve tartósítószert.
Készíts ropogós, vékony tésztás pizzát az Éléskamra paleo és gluténmentes olasz pizzalisztkeverékével! Szénhidrátszegény. Természetes összetevőkkel. Könnyen elkészíthető.
Az biztos, hogy sokan rajongunk a rántott ételekért. Legyen az hús, zöldség vagy sajt, bármelyiket elkészíthetjük ezzel a gluténmentes, vegán módon is felhasználható panírozó...
Varázslatos törökmogyorós, ha valami édes finomságra vágysz, azonnal. *A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 70%-kal csökkentett felszívódó...
Teljes kiőrlésű, rozsos ízvilág szerint készült, rostban és fehérjében gazdag lisztkeverék, melyhez csak víz hozzáadása szükséges. Ezzel a kenyérrel nem csak azokra gondoltunk,...
Lágy bélzetű, kívül ropogós kenyér, jótékony rostokkal. Mérsékelt magliszt tartalmú, természetes ízű kenyér készíthető belőle, mely napokig puha és friss marad. Első...