A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).
A lisztérzékenyeknek sem kell már lemondaniuk az ázsiai ízekről. Erre nyújt megoldást ez a természetes úton erjeszett és főzőtt, gluténmentes szójaszósz, ami ráadásul csökkentett...
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta. A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510).
Összetevők: víz, cukor, rizs, savanyúságot szabályzó E260 A sushi készítéséhez elengedhetetlen hozzávalója az ízesített rizsecet. Ha 2 csésze rizst főzünk, akkor ahhoz elegendő...
Japán, leggyakrabban levesekben használatos, búzalisztből készült tészta. Egyben a legszélesebb (4-6 mm) tészta Japánban. A szárítottat szobahőmérsékleten, gyári csomagolásban, a...
A Nature Cookta Hajdinaliszt 400g élelmi rostban gazdag alapanyag, nem csak a lisztérzékenyek, hanem a Candida diéta szerint étkezőknek is gazdagíthatja konyháját. A szív alakú...
Kávé, pörkölt, szemes, 500 g, EDUSCHO "Caffe Crema Strong" Engedd, hogy ez a közepes pörkölésű Caffe Crema varázslatos helyekre repítsen el, Közép-Ázsia és Dél-Amerika vidékeire!...