Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a...
Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a...
ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ, INSTANT ITAL A FIATALOS MEGJELENÉS MEGŐRZÉSÉT TÁMOGATÓ ÖSSZETEVŐKKEL A kollagén az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, amely...
Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a...
A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben,...