Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Tészta A keresett kifejezés: Tészta
További 3.071 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 957 db hirdetés helyett
4.028 db hirdetés között böngészhet..
Elkészítési javaslat: Tegye fel a tésztát főni bő forró, lobogó vízbe (ízlés szerint sóval ízesítve). Öntsön kevés olajat a vízbe és főzés közben kétszer-háromszor keverje...
Rizslisztből és vízből készült tészta. Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát. A vékony cérnametélt, hosszú-és...
A MiMen csicseriborsó tészta arculata és neve megváltozott, így mostantól It’s us Kitti’s néven kapható, összetétele változatlan. Minden allergéntől mentes csicseriborsó alapú...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
A tésztát paradicsommal és spenóttal színezik, így a tészta tökéletes az ízletes és színes receptekhez. Összetevők: durum búzadara liszt*, porított paradicsom* (3%), porított...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...