Csodálatosan krémes puding, mely készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: először keverjük el a pudingport 6 evőkanál hideg tejjel és 2 evőkanál...
A valódi bourbon vaníliával ízesített krémes puding készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: keverjük el a pudingport 6 ek. hideg tejjel és 2 ek....
Tisztán növényi kötőanyag. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szentjánoskenyérfa gyümölcsének magjából készül. A hidegen készített ételeket hagyjuk duzzadni, a...
A cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás nélkül készítik. Kellemes,...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és...
Összetevők: vörös lencse*, napraforgóolaj* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A barna lencsét hántolják és a vörös belső részt napraforgóolajjal fényesítik. Főzési...