Folyékony-olaj alapú fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez, gyors, praktikus és egyszerű! Tartósítószer és nátrium-glutamát mentes. Összetétele: repceolaj, konyhasó...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A...
A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez...
A Kurkuma por, ez az indiai fűszer nem csak kulináris élvezetet nyújt, de fel is frissít, elősegíti az emésztést és enyhe vértisztító hatását is élvezheted. Külsőleg...
Az európai konyhák közkedvelt fűszere, íze és illata aromás, kissé pikáns. Jól használható más fűszerekkel együtt, pl. köménnyel, feketeborssal, kakukkfűvel. Felhasználása:...
A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez...
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és...
A babérlevélnek enyhén aromás és fűszeres illata, íze van, a földközi tenger egész területén megtalálható. Alkalmazása: Mártásokba, levesekbe, főzelékekbe, páclevekhez, valamint...