Mandy növényi pástétom csak növényi eredetű alapanyagokat tartalmazó készítmény, mely ideális táplálék a vegetáriánusok számára. Tárolási feltételek: Száraz helyen, +2C° és...
Mandy növényi pástétom csak növényi eredetű alapanyagokat tartalmazó készítmény, mely ideális táplálék a vegetáriánusok számára. Tárolási feltételek: Száraz helyen, +2C° és...
A Bio-Zentrale BIO Mediterrán Kenyér Pástétom 125g kenhető, aromás krém, három gyógynövény hozzáadásával készül. A krém alapját napraforgómag, paprika, cukkini és padlizsán,...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni. A következő diétákban...
A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék...