Friss gyümölcságyon érlelt nemes pálinkacsalád. Nem túlzás: színe, íze, értéke az aranyé, amely a gyümölcs és pálinka hosszas találkozásának köszönhető. Az aszalvány...
E pálinka illata és zamata önmagáért beszél: beleharapni egy valódi kajsziba felejthetetlen élmény. Ezt érzi mindenki, amikor megkóstolja a főzött barack nedűjét.
SQ magas fokú pálinkák: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkáink. Így hát az erősebb italok iránti igény kielégítésére...
A palack elején Budapest egyik fő nevezetessége a Lánchíd grafikája látható, míg az oldalán a kötelező tartalmi részek kerültek elhelyezésre angolul és magyarul. Pálinka...
A pálinka harmonikus, zamataiban letisztult, selymes karakterét a fahordós érlelés biztosítja. Az egyedi készítésű hordók eperfából készülnek. A hosszú hónapokig tartó érlelés...
Összetevők: paradicsom, nádcukor, só, citromsav Napjainkra már nem öntelt magyarkodás, hanem igazolt tapasztalat az, hogy a Kárpát-medence sajátos klímájában termesztett paradicsom...
A Rézangyal blended pálinkák jellemzője a 100% magyar gyümölcs, a legalább 37,5% alkoholfok és az adalékmentesség. Magas minőség és szakmaiság is jellemzi, hiszen itt a hangsúly a...
A Rézangyal blended pálinkák jellemzője a 100% magyar gyümölcs, a legalább 37,5% alkoholfok és az adalékmentesség. Magas minőség és szakmaiság is jellemzi, hiszen itt a hangsúly a...
Aszalványainkat saját magunk készítjük szalagos aszaló berendezéssel; a megfelelő magozó és szeletelő gépek segítségével, gondos előkészítés után állítjuk elő az...