Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető.
Köleslisztből készült gluténmentes petrezselyem-fokhagyma ízesítésű orsó száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is...
A legjobb minőségű és kitűnő ízű gluténmentes „al dente” állagú Barilla tészta. Összetevők: Fehér kukorica liszt (65%); Sárga kukorica liszt (29,5%); Rizsliszt (5%); Ivóvíz;...
45%*-kal csökkentett szénhidrát tartalmú, élelmi rostban gazdag, vegán szélesmetélt száraztészta. Forrásban lévő vízben 9-10 perc a főzési idő. A tészta vegán és szénhidrát...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...