Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Oro A keresett kifejezés: Oro
További 2.044 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 721 db hirdetés helyett
2.765 db hirdetés között böngészhet..
Az OMNIA Evening akkor is megadja a kávézás élményét, amikor csak az íz élményére vágysz! Mindazok kedvence, akik nem szívesen mondanak le a kávé élvezetéről. Katalóguskód: 26029
A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antibakteriális, vírusölő, antimikrobás és immunstimuláló...
Származási hely: India A cayenne-bors nem bors, hanem a csípős ízű csilipaprika fűszerként használt durva őrleménye. Sok fűszerkeverék meghatározó alkotója. Neve a tupi indiánok...
Származási hely: Guatemala Összetevők: Kardamom 100% A kardamom indiai eredetű fűszernövény, melynek jellegzetes, gazdag, melengető aromája van, és nagyszerű ízesítője lehet forró...
Bio őrölt fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. A modern konyhában gyümölcsös desszertek készítéséhez, valamint ízletes hús ételekhez...
BioMenü BIO őrölt Gyömbér ételek és italok ízesítéséhez. Ázsia illatos kincse! Gyógyászati célokra is alkalmas keleti fűszer Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai...
A BioMenü BIO Kurkuma erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló...
A gyömbér íze kissé citromos, enyhén csípős, aromás illatú. Frissen, szárítva vagy őrölve egyaránt felhasználható. A gyömbér egy trópusi növény melynek föld alatt...
Származási hely: Srí Lanka Összetevők: gyömbér 100% Gyömbér – gyomorpanaszok és izületi fájdalmak ellen A gyömbér régóta jól ismert gyomornyugtató hatásáról és klinikai...
Származási hely: Olaszország Összetevők: koriander 100% Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok,...
A magyar konyha egyik legfontosabb fűszere, amelyet univerzálisan szinte valamennyi étel ízesítésénél a kívánt mennyiségben felhasználhatunk. Húsos fogások, levesek, mártások,...