Növényi fermentációval előállított Q10 MCT-olajban kristálymentesen oldva, stabilizálva. GAL Q10 + MCT, 50 x 100 mg Q10-koenzim, 250 ml Adagolás: Fogyasztási javaslat: Napi 5 ml (2 tk)...
A BioMenü BIO 250g Faeper 100% bio faeperből. A faeper gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Polifenolokban gazdag Jótékonyan hathat a szívre Nyersen is fogyasztható Amiért érdemes...
A BioMenü BIO Faeper 100% bio faeperből. A faeper gazadag vitaminokban és ásványi anyagokban. Polifenolokban gazdag Jótékonyan hathat a szívre Nyersen is fogyasztható Amiért érdemes a...
A málna extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...
A mákolaj közkedveltsége egyrészt a rendkívül kellemes ízvilágának, másrészt tradicionális értékének tudható be. Tartalmaz Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakat melyek...
A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav 250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök...
A Nature Cookta Kókuszliszt 250g igazi jolly joker a konyhában sokoldalú felhasználása és a különböző étrendekbe való biztonságos beillesztése miatt. A Nature Cookta Kókuszliszt...
A Nature Cookta Kókuszliszt 500g a tudatos és változatos étkezés egyik meghatározó szereplője. Igazán különlegessé azok a tulajdonságai teszik ezt a konyhai alapanyagot, hogy...
Az eper extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt...
JAVALLAT® Csalánlevél C-vitaminnal 60 db étrend-kiegészítő kapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből, C-vitaminnal. A csalánlevél és a C-vitamin hivatalos...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt...