Vegeta növénynek is hívják, szinte minden ételhez jó. Kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, lestyános ízt. Krumplilevesek, gulyások, saláták, mártások,...
Zsemlemorzsa helyett panírozáshoz lehet használni. A húson finom, ropogós réteg alakul ki. A japánok előszeretettel rántanak ki mindent, de talán a legismertebb ilyen fogásuk a rántott...
A moringa fa levele az egyik legsokoldalúbb növény, amit évezredek óta használnak a hagyományos orvoslásban az alapvetően tápanyaghiányban szenvedők körében. A BioMenü BIO Moringa...
Illóolajként is használhatjuk, amelynek nyugtató hatása van a szervezetre. Belsőleg leveles szárát használjuk fűszerezésre és tea készítéshez, amely segít az emésztési...
A majoránna egyike a legrégebbi magyar fűszereknek, amely méltatlanul kiszorult a mai magyar konyhából. Kitűnően ízesíthetők vele levesek, pl. burgonya és gombaleves, és főzelékek...
A hús- és zöldséglevesek megkerülhetetlen hozzávalója a petrezselyem. Gyakran használjuk húsok töltelékébe és tojásételekbe is, zöldsalátát is megszórhatunk vele. Főképpen...
A Zöldvér moringa kapszula ginzenggel kedvező hatással lehet a memóriára és a teljesítményre. Étrend-kiegészítő fáradtság, kimerültség, stressz és koncentrációs nehézségek...
A hús- és zöldséglevesek megkerülhetetlen hozzávalója a petrezselyem. Gyakran használjuk húsok töltelékébe és tojásételekbe is, zöldsalátát is megszórhatunk vele. Főképpen...
Főképpen ételek ízesítésére használják, holott a petrezselyem rendkívül értékes gyógynövény. A szervezet számára a téli fogyasztás nagyon előnyös, mert illóolajat, karotint,...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...