BÁLINT CICKAFARKFŰ CSEPPEK A cickafarkfű (Achillea millefolium) a népi gyógyászatban a nők által leginkább közkedvelt gyógynövény. A cickafark illóolajat valamint keserűanyagot is...
Közvetlen fogyasztásra alkalmas gluténmentes, sárgabarackkal töltött köles batyu. Allergének: nincs Összetevők: kukoricakeményítő, cirok liszt, guargumi, rizs szirup 8% nem...
JAVALLAT® Csalángyökér étrend-kiegészítő kapszula 60 db étrend-kiegészítő kapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből. A csalángyökér hivatalos jegyzékben...
A ma ismert Himalája só a 250 millió évvel ezelőtt létezett Tethys ősóceán maradványa. Ez az ősi víz, a nap ereje miatt száradt ki, hátrahagyva az élet kialakulásában részt vevő...
A ma ismert Himalája só a 250 millió évvel ezelőtt létezett Tethys ősóceán maradványa. Ez az ősi víz, a nap ereje miatt száradt ki, hátrahagyva az élet kialakulásában részt vevő...
NATUR TANYA® PARAJDI SÓ (SZÉKELY SÓ) Kézzel bányászott, aprított és őrölt erdélyi só, sütéshez-főzéshez, sófürdőhöz. Erdély mintegy 20 millió éves, szennyeződésmentes...
Lactobacillus és bifido baktériumokat (élő flórát) tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulaHatféle baktériumtörzset tartalmazó korszerű formula. 8 milliárd élőfóra egy kapszulában...
Azonnal oldódó kávéspecialitás
Megújult csomagolóanyag
Újrahasznosíthatóságra tervezve**
Élvezd otthon, munkában, vagy akár a barátaiddal a jól ismert Nescafé 3in1 Classicot,...
Gyorsabb edzés utáni regeneráció Segíti a súlyzós edzés utáni regenerációt, enyhíti az izomszövet sérüléseit, ez utóbbi hatás következtében több receptor áll készen a...
A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan...
A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a...
A Lactospore probiotikum a Bacillus coagulans fajból származó, jótékony hatású baktériumokat tartalmaz, amelyek segítenek gondoskodni az emésztésről és a bélmikrobiomról. A...