Elkészítése: (Tom Kha Gai): melegítsen 250 ml kókuszkrémet, adjon hozzá 500 g kockára vágott csirkemellet és 50 g Tom Kha pasztát. Adjon hozzá 2 pohár vizet, majd főzze amíg a hús...
Zsemlemorzsa helyett panírozáshoz lehet használni. A húson finom, ropogós réteg alakul ki. A japánok előszeretettel rántanak ki mindent, de talán a legismertebb ilyen fogásuk a rántott...
Elkészítése: (Tom Kha Gai): melegítsen 250 ml kókuszkrémet, adjon hozzá 500 g kockára vágott csirkemellet és 50 g Tom Kha pasztát. Adjon hozzá 2 pohár vizet, majd főzze amíg a hús...
Zsemlemorzsa helyett panírozáshoz lehet használni. A húson finom, ropogós réteg alakul ki. A japánok előszeretettel rántanak ki mindent, de talán a legismertebb ilyen fogásuk a rántott...
A szárított alma édes íze harmonikusan keveredve a csipkebogyó finom zamatával, a hibiszkusz pikáns, karakterisztikus ízével adják a Tea Time Teahouse gyümölcsös csipkebogyó tea...
A bogyós gyümölcsök világában kalandozhatunk az új Tea Time Teahouse teáival. A tea mélykék színét és intenzív gyümölcsös illatát az áfonya, a málna, az eper és a bodza...
A megújult gyümölcsös ízvilág teszi változatossá a Tea Time Teahouse teákat. Az eper gyengéd illata felidézi velünk a nyár legszebb pillanatait és segít átvészelni a hideg téli...
HOZZÁVALÓK 1 ADAGHOZ 70 g Bake-Free nokedli lisztkeverék 95 g víz 3 g Himalája só Elkészítés: Keverjük össze a hozzávalókat és nokedli szaggatóval szaggassuk forrásban lévő,...