Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Leves A keresett kifejezés: Leves
További 1.873 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 677 db hirdetés helyett
2.550 db hirdetés között böngészhet..
A Greenmark Bio Zabpehelyliszt változatosan felhasználható alapanyag. Sütéshez, főzéshez és ételek sűrítéséhez is kiváló. Rostban gazdag élelmiszer. Alkalmas mártások, levesek,...
Fokhagyma granulátum szárított A fokhagyma elterjedt az egész világon, az emberiség már évszázadok óta előszeretettel használja. Alkalmazása A fokhagyma granulátumot minden olyan...
Felhasználás: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesekhez és szószok sűrítésére. Elkészítés: Öntse fel a keveréket 80 °C-os rizsitallal vagy vízzel, majd hagyja...
ATapiókagyöngy a tápiókagumók keményítőjéből készített fehér golyó. Nem tartalmaz glutént, és vegánok számára is alkalmas. A komplex szénhidrátok nagyszerű forrása....
A Gluténmentes finomszemű zabpehelynek kiemelt helye van az egészséges ételek rajongóinak konyhájában. Kiváló minőségű, növényi fehérjeforrás, ami különösen gazdag étkezési...
Az instant hajdinakása egy extrudált hajdinából készült finomság, amelyből forró vízzel keverve játékos tápláló reggelit vagy uzsonnát varázsolhatunk. Az ízesítetlen változat...
Húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, öntetekhez. A feketebors a fűszerek világának sztárja, hiszen majdnem minden ételhez illik erőteljes, pikáns íze. A KOTÁNYI...
A feketebors, fehérbors és zöldbors ugyanazon növény termései, csak különböző érési állapotban szüretelik őket, továbbá a feldolgozásuk is eltérő. Ez a bors változat...
Alkalmazása: A cayenne bors származása Közép – Amerika, a chili paprikák őshazája. Innen indult hódító útjára, ma már Indiában, Afrika trópusi és szubtrópusi vidékein is...
A búzakorpát joghurtba, kefírbe, levesbe, főzelékbe keverve célszerű fogyasztani, felnőtteknek – a benne lévő tápanyagokra tekintettel – akár naponta többször, egy-egy evőkanállal.
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
TermékleírásTermék információk Kedves Vásárlónk! A muskotály ízű szőlőfajták ősidők óta szerves részei az emberiség borkultúrájának, és ma is a világ legkedveltebb fajtái...