Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Leves A keresett kifejezés: Leves
További 1.871 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 653 db hirdetés helyett
2.524 db hirdetés között böngészhet..
TERMÉSZET ÁLDÁSA TARKABAB
A tarkabab egy nagyon bőtermő babféle, amely könnyen felismerhető, barnás-vöröses, kékes-lilás csíkjairól. Kiváló tulajdonságai közé tartozik magas...
Az instant hajdinakása egy extrudált hajdinából készült finomság, amelyből forró vízzel keverve játékos tápláló reggelit vagy uzsonnát varázsolhatunk. Az ízesítetlen változat...
A búzakorpát joghurtba, kefírbe, levesbe, főzelékbe keverve célszerű fogyasztani, felnőtteknek – a benne lévő tápanyagokra tekintettel – akár naponta többször, egy-egy evőkanállal.
ATapiókagyöngy a tápiókagumók keményítőjéből készített fehér golyó. Nem tartalmaz glutént, és vegánok számára is alkalmas. A komplex szénhidrátok nagyszerű forrása....
A Gluténmentes finomszemű zabpehelynek kiemelt helye van az egészséges ételek rajongóinak konyhájában. Kiváló minőségű, növényi fehérjeforrás, ami különösen gazdag étkezési...
Húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, öntetekhez. A feketebors a fűszerek világának sztárja, hiszen majdnem minden ételhez illik erőteljes, pikáns íze. A KOTÁNYI...
A feketebors, fehérbors és zöldbors ugyanazon növény termései, csak különböző érési állapotban szüretelik őket, továbbá a feldolgozásuk is eltérő. Ez a bors változat...
Alkalmazása: A cayenne bors származása Közép – Amerika, a chili paprikák őshazája. Innen indult hódító útjára, ma már Indiában, Afrika trópusi és szubtrópusi vidékein is...
Felhasználás: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesekhez és szószok sűrítésére. Elkészítés: Öntse fel a keveréket 80 °C-os rizsitallal vagy vízzel, majd hagyja...
TermékleírásTermék információk Kedves Vásárlónk! A muskotály ízű szőlőfajták ősidők óta szerves részei az emberiség borkultúrájának, és ma is a világ legkedveltebb fajtái...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....