A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel...
Fedezd fel a Greenmark bio zöld lencséjét! Magas fehérjetartalmú, vegán alapanyag, török termőföldről. Tökéletes választás levesekhez és salátákhoz. 100%-ban természetes.
A vörös lencse kiváló tápértékű, magas fehérjetartalmú hüvelyes. Rostban gazdag, tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat. Hasznos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz....
A Biopont újdonsága az extrudált, enyhén sós lencse. Gluténérzékenyek, vegetáriánusok is fogyaszthatják rágcsálnivalónak, két étkezés között vagy csak pusztán az élvezet...
A lencse oldékony rostokat tartalmaz, ezáltal javítja az emésztést, és segít a vastagbélrák kialakulásának megelőzésében. Egy adag lencsében szinte az egész napi szükséges folsav...
A lencse oldékony rostokat tartalmaz, ezáltal javítja az emésztést, és segít a vastagbélrák kialakulásának megelőzésében. Egy adag lencsében szinte az egész napi szükséges folsav...
Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Különleges lencse fajta Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű...
A lencse, amelyet köretként, tésztával vagy levesekben fogyasztanak, sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Állaguk és finom ízük sokféle étel elkészítéséhez alkalmas, és...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
A neve ellenére inkább szürkés árnyalatú, íze pedig enyhén borsos. A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...