A datolyapaszta egy 100% szárított datolyából készült természetes édesítőszer, hozzáadott cukor és tartósítószerek nélkül. Ez egy természetes édesítőszer, amely tökéletesen...
A HELIOS diabetikus gyümölcs lekvár édesítésére szukralózt használnak, amely a kristálycukorral leginkább egyező ízű édesítőszer, hiszen nádcukorból készül. Több más...
A kusz-kusz lényegében a bulgurnak (napon szárított durumbúza) egy finomabb szemcseméretű aprítéka, melynek főzése a bulgurhoz hasonlóan, rövid idő alatt megtörténik. A...
A Verbena bodzás cukorka cukormentes változata, amely édesítőszerként izomaltot és maltitolt tartalmaz, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. A bodza fűszer- és gyógynövényként...
A Valentine’s Classic Mogyoróvaj 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...
TermékleírásJellemzők Több gyümölcs, kevesebb cukor, 3:1, 1250 g gyümölcs + 350 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez ÖsszetételDextróz,...
Az eper ízű sütésálló lekvár a legfinomabb eprekből készült.
A finom lekvárból készíthetsz piskótatekercset, buktát, hajtókát, linzert.
Tipp: ha a lekvárt kenni szeretnéd...
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz, Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g cukor, Gyors és...
A Valentine’s Classic Mogyoróvaj 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...
Lekvár vagy dzsem készítésénél alapvető hozzávaló. Ezen kívül hasznos tulajdonsága, hogy megakadályozza a gyümölcsök oxidáció okozta barnulását. Ausztriában gyártott termék,...