A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata jellegzetes az illóolajában megtalálható karvonnak...
TermékleírásJellemzők 16-18 perc Termék információk A kerekszemű rizsekről A rizs az egyik legfontosabb táplálékunk, hiszen az emberiség kétharmad részének ez a gabona jelenti az...
A Nature Cookta Szőlőmag finom őrleményben rengeteg antioxidáns, polifenol található, átlagos polifenol tartalma 2500 mg/100 g. A polifenolok antioxidáns hatású összetevői segítenek...
Gluténmentes lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk ropogós héjú, élelmi rostokban gazdag kenyeret, élesztő felhasználása nélkül. Gluténmentes, tejmentes,...
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurrálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle...
A gluténmentes konyha kialakításakor sok alapvető, gluténmentes alapanyagra szükségünk van az egyik a kukoricaliszt. Kenyérvarázs kukoricaliszt gluténmentes, ezért a lisztérzékenyek...
Apotheke - Gyömbér és Homoktövis Tea, 20 filter A savanykás homoktövis finom kombinációja és az egzotikus gyömbér kissé csípős íze egyesül ebben az ízharmóniában. Gyümölcstea...
Az oregánó illóolajokban gazdag, rendkívül aromás, kissé kesernyés ízű fűszernövény – a mediterrán konyha klasszikus fűszere. Összetevők: Oregánó morzsolt, szárított
A Kotányi Chili rendkívül népszerű fűszer kifinomultan füstös, kissé kesernyés és tüzesen csípős ízének köszönhetően – és persze azért is, mert számos fogáshoz remekül...
Összetéveszthetetlen íz: A fokhagyma pikáns és kissé édeskés illatú, kellemesen csípős fűszer. A Kotányi Fokhagyma granulátumban tökéletesen érvényesül a frissen zúzott...
Gyógyhatásai húgyutak bántalmai, vesekő és hólyaghomok esetén, valamint cukorbaj ellen. Kimutatott foszforsótartalmánál fogva angolkórnál, hátgerincfájásnál előnyösen...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok,...