Felhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon...
Felhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon...
MAGAS POLIFENOL- ÉS ÉLELMI ROSTTARTALOMMAL RENDELKEZŐ VEGÁN ÉLELMISZER. A termék, a szőlő héjának 300 mikronos őrlésével készült, AMIT ŐRLÉS UTÁN szitálunk, hogy a benne...
Finom, vegán ételeket készíthetünk - kitűnő növényi fehérjeforrás. A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre. A...
Finom, vegán ételeket készíthetünk - kitűnő növényi fehérjeforrás. A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre. A...
Felhasználási javaslat: A tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk, vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és...
Felhasználási javaslat: A tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk, vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és...
Felhasználási javaslat: A tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk, vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és...
A Vörös Szőlőhéj őrlemény 250g-ban a Polifenol tartalom; 3000 mg/100 gramm! A szőlőhéj 100 mikronos őrlésével antioxidáns hatóanyagokat szabadítunk fel a növényi részből....
A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. Összetevő: 100% bio zselatin disznóbőrből Elkészítési...