Polcz indiai csicseriborsó ragú adalékmentes készétel 350 g Egy közel-keleti pikáns készétel, melybe belecsempésztük az indiai térség hamisítatlan kulináris jellegzetességeit, olyan...
Enyhén sózott ropogós shiitake gomba chips. A tápanyagok, rostok és vitaminok megőrzése érdekében vákuumban sült. Himalájai sóval fűszerezve. Jól illik levesbe vagy saláta...
Kellemes illatú, izű és aromájú jázmin rizs. Fajtáját tekintve hosszú egész szemek jellemzik. Jelen fajta jázmin rizs elhanyagolható mennyiségben tartalmaz töredezett szemeket. (< 5...
NATURA GYÜMÖLCSÖS MÜZLI A NATURA müzlik nem tartalmaznak egyebet, mint az élelmiszeripar legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen odaillő komponenseit. Jelesül: a teljes...
Kávékülönlegesség immunrendszerünk támogatásáért Azonnal oldódó kávé Ganoderma gombával A kávézás élménye és frissítő hatása mellett erősíthetjük szervezetünk védekező...
A BioMenü BIO GANODERMA gombapor egy barna színű finom por, amely ganoderma gombából (ganoderma lucidum) készül. Őseink legtiszteltebb gyógynövényei közé tartozik. Ez a gomba Ázsia...
Külsejében a fűszerköményre hasonlít, de ízében teljesen eltérő. Enyhén füstös, kesernyés aromájának köszönhetően a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott fűszere....
Egy csésze zöld tea télen és nyáron is üdítőleg hat a szervezetünkre. Nem véletlen, hogy a zöld tea a keleti bölcsek számára is csodaszerként volt használatos, s ma is nagy becsben...
Feketeköménymag olaj (Nigella sativa) A feketekömény egynyári növényként nő az egyiptomi sivatag nagy oázisaiban. Perzsiában Shuneezként, az ókori Egyiptomban fekete köményként, az...
Az ősi irodalmi termékek közül a legkiemelkedőbb a BIBLIA, melyben több utalás is található az árpa kenyérként történő fogyasztásának. Ennek a mai napig létező formája a...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
A ZÖLD TEA A teaivás szokása Kínából ered, de az emberiség legelterjedtebb italának felfedezése a legendák homályába vész. Az egyik változat szerint Sen-nung császár Kr. e. 2737-ben...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és...
"Európai minősítése: AAA Különlegesen zamatos, és illatos távol-keleti rizsféle. A kínai konyha elengedhetetlen tartozéka. Sajátos illata és íze maradandó kulináris élményt...