Élvezd a nap érlelte gyümölcsök tökéletes aromáját a HELIOS Gourmet diabetikus lekvárokban, melyek cukor hozzáadása nélkül készülnek, és nem tartalmaznak ízfokozót, mesterséges...
A HELIOS diabetikus gyümölcs lekvár édesítésére szukralózt használnak, amely a kristálycukorral leginkább egyező ízű édesítőszer, hiszen nádcukorból készül. Több más...
A sárgabarack extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett...
A sárgabarack extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett...
A málna extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...
A málna extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...
Az eper extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...