A kukorica az egyik legnépszerűbb gabona, sokan, sokféleképpen fogyasztják. Bár a kukorica a pázsitfűfélék családjába tartozó gabona, külleme mégis merőben eltér a többi, e...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
Érdekességek a lenmagról: Az aranysárga lenmagnak magas a zsírtartalma, amelyet főleg az esszenciális omega-3 zsírsavak adnak. Ezek közül kiemelendő az alfa-linolénsav, amely segíthet...
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
Te is minden nap megleped valamivel csöppségeidet a bölcsiből, oviból, suliból hazafelé? Nehézséget okoz valami újdonsággal előrukkolni a lurkók számára Angelina elbűvölő...
Könnyen szárazzá, repedezetté válhat kézfejünk, akár ki is sebesedhet. Ilyenkor a bőrfelület is sérülékenyebbé válhat. A kézkrémben lévő rendkívül magas koncentrátumú...
A lestyán Délnyugat-Ázsiában honos. Az egyiptomiaktól a görögök, tőlük pedig a rómaiak tanulták meg termesztését, hasznosítását. A rómaiak közvetítésével került Pannóniába....
A szódabikarbóna egy sokoldalúan felhasználható konyhai alapanyag. Sütemények, tészták készítésekor a sütőport helyettesíthetjük vele, így a tészta könnyű lesz, szépen,...
A Magyar Családi Sarokpuhító kiválóan alkalmas arra, hogy a bőrkeményedéseket visszapuhítsa. Kedvező hatása már 3-4 nap elmúltával tapasztalható. Ajánljuk a száraz, repedezett...
Mazsolára, szárított papayára emlékeztető, jellegzetes íze nagyon jól passzol reggelikhez, főételekhez, desszertekhez, egyszóval mindenhez. Bolondítsa meg fogásait ezzel a GMO mentes...