Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert...
A Poco Loco pikáns-sajtos salsa dip szósz igazán tökéletes vendégváró finomság! A dip szószt szinte bármivel kombinálhatod, nagyszerű tortilla chips-hez, fogyaszthatod zöldséggel és...
Teheted sajtokra, pástétomokra, szendvicsbe, vagy grillhúsok, halak és zöldségek mellé. Összekeverheted forró főtt tésztával és egy finom ebédet rittyenthetsz pillanatok alatt...
"A KOTÁNYI Tarkabors az a keverék, amivel az aromás, pikáns, borsos íz a legharmonikusabban elérhető. A négyféle bors íze különböző, de egymást tökéletesen kiegészítve...
Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő...
A Byodo ketchup titka a kivételesen gyümölcsös paradicsom íz. Különlegessége abban rejlik, hogy a frissen szedett paradicsom közvetlenül mosás után gőz alá kerül, így megmarad a...
A Nature Cookta Himalája só rózsaszín durva 1kg összetétele teljesen mentes adalékanyagoktól, kémiai szennyeződéstől. Ma már számos sótermékből válogathatunk, csupán ez az egy,...
A Tofu a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője, amely a vegetáriánusok, vegánok és más, hasonló étrendet követő emberek körében vált népszerűvé. Magas a fehérjetartalma,...
Tökéletes krémes ízvilág. Ajánljuk grillezett húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, de a salátákhoz és a sült krumplihoz is kiváló ízfokozó. 100 ml tubusos kiszerelés. Összetevők:...
Perfekt hidegen sajtolt repceolaj 500mlA napraforgó olaj és olívaolaj mellett a legelterjedtebb ehető olaj. A hidegen sajtolt repcemag olaja mély sárga színű, semleges illatú. Íze...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A...