A barnarizs megnyugtatja és tisztítja az emésztőrendszert. Gyulladáscsökkentő hatással bír, rendszeresen fogyasztva csökkenti a magas vérnyomást. Édes ízű, gyomorerősítő...
Származási hely: Németország Ezt a keveréket a gyarmatokról hazatelepülő angolok fejlesztették ki, hogy egyfajta tipikus indiai ízt utánozhassanak szárított fűszerek segítségével....
Népi hagyományok szerint aföldimogyoró, gazdag E-vitamin forrás, erőteljes antioxidáns. Támogatja az immunrendszer védőfunkcióját, nagyban csökkenti a bőr sérülékenységét,...
Kiválóan fűszerezhetjük vele a sülteket, ragukat, esetleg saláták ízesítéséhez is alkalmas. Összetevők: borsikafű* (csombor), rozmaring*, bazsalikom*, majoranna*, oregano*,...
Az emésztés elősegítésére, enyhe nyugtatóként és szívbetegségek megelőzésére is használták. Nagyon jó az emésztőrendszernek, enyhíti a hasi görcsöket és étvágynövelő...
Származási ország: India Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem* forrás. Nemcsak a gabonák, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe...
Származási hely: Németország Felhasználása nagyon sokszínű. Levesek, saláták, sültek, vadas ételek, halételek, kőrözöttek fűszere is. Erős, aromája miatt óvatosan kell...
Származási hely: Görögország Összetevők: bazsalikom 100% A bazsalikom a mediterránum kedvelt egynyári fűszer növénye. Jellegzetes illata, dús aromája kihagyhatatlan a mediterrán...
Nevéből adódóan az útifű maghéjából származik, a rostok gazdag forrása. A bélben az oldható rostok elnyelik a vizet, lelassítják az emésztést és a különböző tápanyagok...
Felhasználási javaslat: Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3 perc és kész. Addig kell várnod, amíg a...
Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz, melynek egészségvédő hatása leginkább a szív-és érrendszer védelmében nyilvánul meg, C vitaminnal együtt erősíti a...