A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
Kiváló alapanyaga az egészséges reggelinek, gluténmentes, így lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Tápanyagtartalom: 100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1600 / 380 Fehérje (g / 100 g)...
A bio adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Serkenti a vese működését, természetes...
Gyorsan felszívódó szénhidrát forrás. Fogyókúrák részeként, reggelire és desszertként is fogyasztható. A rizs segíti az anyagcserét valamint a gyomor-és bélproblémákra is...
Természetes édesítőszer A datolyacukor a szárított datolya porosított változata azonban nem finomított! Íze nem annyira cukros, mint a többi ízesítőé, és nagyon hasonlít...
Származási hely: Ukrajna Az amaránt liszt jó kiegészítője a reformétkezésnek, melyet a különböző étrendek követői fogyaszthatnak: legyen szó diétáról, veganizmusról vagy...
Az Aloe Vera gazdag összetételének köszönhetően (fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, enzimek) jól kiegészíti az egészséges életmódot. Hozzájárulhat az emésztés...
A sült hús fűszerkeverék használható sültek ízesítésére valamint pácoláshoz egyaránt Összetevők: paprika*, koriander*, bors*, köménymag*, zeller*, hagyma*, gyömbér*,...
A zöld teában olyan erős antioxidáns hatású növényi vegyületek találhatók, amelyek megkötik a szervezetben elszaporodó, sejtkárosító, gyulladásokat okozó szabadgyököket....
Származási hely: Németország Összetevők: kurkuma, édeskömény, fűszerkömény, koriander, hagyma, gyömbér, bors, fahéj Ezt a keveréket a gyarmatokról hazatelepülő angolok...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében.