Nem kell lemondania a liszttel készült ételekről, ha a búzaliszt legtökéletesebb alternatíváját, az édeskés ízű gesztenyelisztet használja a konyhában. Erős aromája miatt...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Kifejezetten kenyerek és péksütemények sütéséhez ajánljuk, főként mogyoró, mandula, gesztenye, méz és csokoládé ízű ételekhez. Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott...
Élelmi rostban gazdag, gluténmentes alapanyag, amely kiválóan alkalmas búzaliszt helyettesítésére. Erőteljes, gesztenyés aromája miatt érdemes keverni más lisztekkel (például Szafi...
Nem kell lemondania a liszttel készült ételekről, ha a búzaliszt legtökéletesebb alternatíváját, az édeskés ízű gesztenyelisztet használja a konyhában. Erős aromája miatt...
A gesztenyeliszt rostban gazdag. 10,58% rostot tartalmaz. Glutén-mentes, így gluténérzékenyek,- allergiások vagy krónikus gyomorhurutban szenvedők is fogyaszthatják. Az Európai Unióból...
Összetétele: kizárólag szelídgesztenyéből készülő mézfajta. Magas a K-vitamin tartalma. Ajánljuk: étvágytalanságra, vérszegénységre és kimerültségre egyaránt. Magas K-vitamin...
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A...
A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így...