A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag. ...
A paradicsomot felszeletelik és blansírozzák, hogy inaktiválják az enzimeket és megelőzzék a paradicsom romlását. A gépi feldolgozás során a magokat és a héjat eltávolítják,...
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag. ...
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag. ...
Ínyenc tésztakülönlegesség minoségi magyar tönkölybúzából. A gépi tarhonya, vagy más néven sörét tarhonya pirítva, kifozve jól ismert köret a magyar háziasszonyok konyhájában....